|
|
Kolekcionarstvo (cd-ovi, ploče, kazete, majce...) |
|
| Author |
Message |
|
Sinner Forum member

Age: 25 Gender:  Joined: 04 Mar 2005 Posts: 3152 Location: Newcastle upon Tyne
Status: Offline
|
Posted: Sat Aug 22, 2009 13:10 Post subject: |
|
|
Imam 60-etak cd-a, 6-7 oriđiđi audio kazeta, dva oriđiđi dvd-a i 5 ploča.
Od rariteta nemam ništa, barem koliko ja znam.
Dok sam radio, mjesečno sam obavezno kupovao najmanje 2 cd-a ali sad slabije ... 
|
_________________ HOWAY THE LADS!
http://www.last.fm/user/Sinnervt |
|
| Back to top |
|
|
valdemar Forum member

Age: 25 Gender:  Joined: 09 May 2008 Posts: 2749 Location: Kraljevina Rama
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 19:09 Post subject: |
|
|
I ja sam veliki fan Maidena pa tako skupljam njihove original cd-ove. Ja iskreno nemam puno originala, ali to je zbog toga što sam u Mostaru gdje i nemaš gdje kupiti originalno izdanje nego samo pirate, nažalost. Kad god imam priliku kupim original cd. Imam nešto ploča, 10-ak, sve je Maiden osim jedne Slayera - Show No Mercy. U zadnje vrijeme nešto više kupujem jer imam prijateljicu u Norveškoj pa mi gore nađe cd-ova prejeftino, recimo svaki album Maidena platio sam 50 kuna!!! Pravo je jeftino. A da mi nije nje... hm ne znam baš kad bi mogao kupiti. Jedino kad idem u Zg na kakav koncert.
Možda najvrijedniji cd što imam je od Dark Moora, album Tarot, kojeg nema kupiti u cijeloj Hrvatskoj, kupljen je u Švedskoj.
|
_________________ His face is there painted a menacing head, he's bathing himself in the moonlight
Locked in the attic and burning the candle, he'll sing of the family ghost
Missy and grandma will echo his message: never should we break the oath |
|
| Back to top |
|
|
schebo Forum member

|
Posted: Sun Aug 23, 2009 20:55 Post subject: |
|
|
oh kad se sjetim dark moora. imam ja onaj oriđiđi mislim prvi album. nešto od vrijednih stvari je box od gamma ray onaj neki uber limit bla. ma ipak mislim da najvrijednije što imam je kolekcija majica kupljenih na koncertima. baš neki dan malo računam pa jedno 3000 kn u majicama samo.
i dvije ploče od maidena koje su ko nove. vrtile se par puta samo na gramofonu još mirišu na tvornicu
|
_________________ Za Sve Je Kriv Rock'n'Roll |
|
| Back to top |
|
|
DesolatE BlasfimR

Age: 37 Gender:  Joined: 24 Feb 2006 Posts: 1480 Location: 7000000-MISVMP
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 21:44 Post subject: |
|
|
Drago mi je da još uvijek ima nekog tko cijeni ovakve stvari...
uglavnom,sve što volim od metala kupujem na originalima i nije mi žao niti jedne lipe,pa navest ću jedan dio rare kolekcije koja mi je jako draga:prvi presinzi Sodom lp-a od kojih izdvajam Obsessed By Cruelty lp prvo izdanje sa drukčijim introm i produkcijom,izdan samo u oko 1000 komada(kasnije povučen iz prodaje zbog loše produkcije od strane njihove kuće,album je poslije ponovno nasnimljen),kompletna diskografija mi je potpisana.
Bathory cd Blood on Ice potpisan od Quorthona,Sepultura-Morbid Vision lp,Schizophrenia lp,Beneath the Remains cd,Arise cd limitirano izdanje,Under Siege maxi-sve prvi presing
Kompletna diskografija Darkthrone,Emperor -sve prvi presing i da ne nabrajam sada sve,uglavnom lp-evi i cd-i ranijih izdanja tipa Kreator,Dark Angel,Slayer,Tankard,Iron Maiden,Dismember,Deicide,Morbid Angel,Celtic Frost,Terrorizer,Beherit,Massacre,Obituary,starog Blacka,Thrasha,Deatha,Metala uglavnom....ima toga na tone.
+
hrpa fanzina,magazina,karata sa kncerata,originalnih fotografija bendova,rearitetnih majica i svega ostalog što veseli svakog vjernog metal fana:)
|
_________________ -I-COVER & LOGO ART-I-
www.myspace.com/arts_of_the_unspeakable
http://facebook.com/Arts.of.the.Unspeakable
http://artsoftheunspeakable.deviantart.com/ |
|
| Back to top |
|
|
Ašow, the Aucropsy 1234

Gender:  Joined: 06 Jun 2005 Posts: 13273 Location: Beating up hippies for their drugs.
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 21:54 Post subject: |
|
|
Nemam nista od heavy metala.
Ama bas nista. 
|
| Back to top |
|
|
Bombenhagel Forum member

Age: 26 Gender:  Joined: 30 Jul 2008 Posts: 8821 Location: Zagrob
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 22:24 Post subject: |
|
|
| DESOLATE EYE wrote: Drago mi je da još uvijek ima nekog tko cijeni ovakve stvari...
uglavnom,sve što volim od metala kupujem na originalima i nije mi žao niti jedne lipe,pa navest ću jedan dio rare kolekcije koja mi je jako draga:prvi presinzi Sodom lp-a od kojih izdvajam Obsessed By Cruelty lp prvo izdanje sa drukčijim introm i produkcijom,izdan samo u oko 1000 komada(kasnije povučen iz prodaje zbog loše produkcije od strane njihove kuće,album je poslije ponovno nasnimljen),kompletna diskografija mi je potpisana.
Bathory cd Blood on Ice potpisan od Quorthona,Sepultura-Morbid Vision lp,Schizophrenia lp,Beneath the Remains cd,Arise cd limitirano izdanje,Under Siege maxi-sve prvi presing
Kompletna diskografija Darkthrone,Emperor -sve prvi presing i da ne nabrajam sada sve,uglavnom lp-evi i cd-i ranijih izdanja tipa Kreator,Dark Angel,Slayer,Tankard,Iron Maiden,Dismember,Deicide,Morbid Angel,Celtic Frost,Terrorizer,Beherit,Massacre,Obituary,starog Blacka,Thrasha,Deatha,Metala uglavnom....ima toga na tone.
+
hrpa fanzina,magazina,karata sa kncerata,originalnih fotografija bendova,rearitetnih majica i svega ostalog što veseli svakog vjernog metal fana:) |
zaboravio si napisati pismo od aarona iz my dying bridea 
|
_________________ A ovo je sada za sve koji su dobili sjekirom po glavi:
"HAMMMER SMASHED FAAAACEEE!!!!"
-I-Budi moja voda ja sam voda radi sve sto zelis izgorjet cu ja-I- |
|
| Back to top |
|
|
DesolatE BlasfimR

Age: 37 Gender:  Joined: 24 Feb 2006 Posts: 1480 Location: 7000000-MISVMP
|
Posted: Sun Aug 23, 2009 23:06 Post subject: |
|
|
-JADNIK- wrote: | DESOLATE EYE wrote: Drago mi je da još uvijek ima nekog tko cijeni ovakve stvari...
+
hrpa fanzina,magazina,karata sa kncerata,originalnih fotografija bendova,rearitetnih majica i svega ostalog što veseli svakog vjernog metal fana:) |
zaboravio si napisati pismo od aarona iz my dying bridea | A i to i pisma od Entombeda,Disharmonic Orchestre,ima ih...čak i zahvala na cd-u od Rotting Flesh iz Brazila.
Koji sam forser! 
|
_________________ -I-COVER & LOGO ART-I-
www.myspace.com/arts_of_the_unspeakable
http://facebook.com/Arts.of.the.Unspeakable
http://artsoftheunspeakable.deviantart.com/ |
|
| Back to top |
|
|
ano Forum member

Age: 26 Gender:  Joined: 17 Jun 2007 Posts: 175 Location: Radio 101
|
|
| Back to top |
|
|
Ulver Forum member

Age: 46 Gender:  Joined: 29 Aug 2004 Posts: 1258 Location: Sisak
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 8:32 Post subject: |
|
|
e da imam In The Woods... - Heart of The ages, to je ubertesko za anc, cak ni u norveskoj to nisam nigdje vidio!
e da imam onaj "boxset" Ildjarn is dead
|
_________________ Hesperian Death Horse
If you're gonna beat me, D-beat me please! |
|
| Back to top |
|
|
Ašow, the Aucropsy 1234

Gender:  Joined: 06 Jun 2005 Posts: 13273 Location: Beating up hippies for their drugs.
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 11:46 Post subject: |
|
|
e sven, imam ti promo od eternal bleedinga.
hejtam promoe, pa ak si zainteresiran za razmjenu neku.
|
| Back to top |
|
|
Pakaa Forum member

Age: 22 Gender:  Joined: 09 Apr 2006 Posts: 2722 Location: Podgora (Zagreb trenutno)
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 13:28 Post subject: |
|
|
Kupujen originale kad god stignem, iman oko 70ak cdova, par dvdova, 1 box set, 20 ploča i 5-6 kazeta ništa od toga nije raritetno toliko, barem koliko je meni poznato. Za navest od bitnijega je to da iman svih 9 studijskih albuma Metallice, heh... i to je to
Osim toga, imam nekih 15ak Terrorizera, par Metal Hammera i United Forcesa te 2 From Beyond fanzinea...
|
_________________ - - - Kocka Graphics - - -
Album artwork, flyeri, plakati za koncerte, bilo šta vezano za vizualnu stranu benda
Kocka Graphics službena stranica |
|
| Back to top |
|
|
Conspiracy Forum member

|
Posted: Mon Aug 24, 2009 13:57 Post subject: |
|
|
Imam ploču master of puppets iz 1966.... 
|
|
|
| Back to top |
|
|
Mirza Forum member

|
|
| Back to top |
|
|
Stark The Vault Dweller

Age: 29 Gender:  Joined: 21 Jan 2004 Posts: 5654 Location: Shell Beach
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 14:07 Post subject: |
|
|
Hm...u usporedbi s nekim ljudima, nemam ništa kolekcionarski vrijedno spomena. Od meni dragih stvari tu su potpisani cover Machine Head-a, setlista MH-a, palica Vadera, plakat s Brutal Assaulta potpisan od vokala By Night-a....hrpu karata s koncerata...i 70-ak original cd-a. Časopisi i majice se podrazumijevaju.
|
|
|
| Back to top |
|
|
Pripo Forum member
|
Posted: Mon Aug 24, 2009 14:16 Post subject: |
|
|
potpisani cd Slavonskih Lola i to još neobjavljeno i nikada snimljeno promo izdanje i majicu s prve ikada turneje na kojem su Slavonske Lole bile predgrupa tada stadionskom bendu Zlatni Dukati,naravno i karta s tog koncerta koja je uramljena u rukom izrađeni zlatni okvir od čistog srebra. hehe 
|
|
|
| Back to top |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|