|
| Author |
Message |
|
Hvatoruk Forum member

Joined: 30 Sep 2009 Posts: 133 Location: On the left from far away
Status: Offline
|
Posted: Wed Oct 21, 2009 11:33 Post subject: |
|
|
A to san nasa kod Joze. (: Ali, najjace je to sta san nakon par tjedana tamo vidia jos jedan primjerak istog izdanja. : D Doduse, bez omota, no ipak...
|
_________________ DEEP... DOWN... UNDER...
The soil of this unholy land...
DEEP... DOWN... UNDER...
The roots of a tree they have damned... |
|
| Back to top |
|
|
SickBoy Forum member

Age: 34 Gender:  Joined: 26 May 2003 Posts: 1539 Location: Split, grad bez metal glazbenika
|
Posted: Wed Oct 21, 2009 15:52 Post subject: |
|
|
agrafena alexandrovna wrote: | Mikicha wrote: par (mozda dvoje) ljudi je cak reklo da ih je to vishe privuklo drogama, jer opisuje slobodniji zivot |
lol, da, takve komentare sam i ja čula. baš zato tvrdim da bi se knjiga trebala čitati kasnije...naravno pod uvjetom da 'kasnije' znači i 's više mozga' |
To su mi gluposti ravne onima o skrivenim porukama iz pisama radi kojih su se tobože klinci ubili...
|
_________________ Cause only one thing
Really sets me free
Heavy metal - as loud as it can be!
Za StimulanS majice i(li) CD piši na
metalstimulans MANKI gmail TOČKA com
ĐUBRIVO
STIMULANS |
|
| Back to top |
|
|
desert rain Forum member

Age: 27 Gender:  Joined: 07 Feb 2007 Posts: 727 Location: casa bonita
|
Posted: Wed Oct 21, 2009 16:02 Post subject: |
|
|
čitala sam i sjećam se da kad sam ju čitala, dosta je duboko utjecala na mene, baš je tužna i potresna priča! u svakom slučaju, odlična knjiga!
|
_________________ Ne brinem se da cu pasti dok god netko drugi podigne moju pušku i nastavi pucati.
che |
|
| Back to top |
|
|
iNtroverticA Forum member

|
Posted: Sat Feb 20, 2010 12:53 Post subject: |
|
|
Knjigu mi je preporučila sestra, pročitala sam ju petom ili šestom osnovne i moram priznati da mi je tada bila poprilično šokantna...pogotovi prostitucija...oni opisi puni gađenja prema tome, ali opet, to je jedini način da se dođe do droge..Već dugo planiram pogledati film, ima netko da ga je pogledao?
|
_________________ How many times do we take for granted
Simple things that make life sweet?
Enraptured by material longings
We miss the point, we need to know, to see
Beyond our being, and in the void lies the meaning... |
|
| Back to top |
|
|
Lillian Forum member

|
Posted: Mon Mar 15, 2010 15:26 Post subject: |
|
|
Ja sam gledala film, još uvijek ga imam na jednom cd-u. Knjiga me naprosto oduševila, jedina koju sam čitala dok nisam pročitala, u 3 dana, nisam htjela ići spavati zbog nje Stvarno je baš ostavila dojma, dok me film nije baš protresao, dok knjigu čitaš, zamišljaš neke svoje slike i scene, a film je nekako mlako to sve opisao, a Detlefa nisam zamišljala kao tog glumca, ni Christiane isto, pa me možda malo i razočarao, kao i sama gluma, iako, svakako pogledaj, možda se tebi svidi 
|
|
|
| Back to top |
|
|
Astro-riba Forum member

Age: 43 Gender:  Joined: 08 Oct 2010 Posts: 106 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 4:37 Post subject: |
|
|
Knjiga me razočarala svojom suhoparnošću.Starci su je ko fol skrivali od mene,al ipak sam je našla i pročitala.Bila sam 7 .razred
|
_________________ Priroda nije fer! Psima nije dala mogućnost da govore, dok neki ljudi odlično laju |
|
| Back to top |
|
|
SickBoy Forum member

Age: 34 Gender:  Joined: 26 May 2003 Posts: 1539 Location: Split, grad bez metal glazbenika
|
|
| Back to top |
|
|
Astro-riba Forum member

Age: 43 Gender:  Joined: 08 Oct 2010 Posts: 106 Location: Zagreb
|
Posted: Thu Oct 06, 2011 8:00 Post subject: |
|
|
A valjda su mislili tj otac da nije prikladno za moje godine.A što je najbolje ja sam je posudila u knjižnici
|
_________________ Priroda nije fer! Psima nije dala mogućnost da govore, dok neki ljudi odlično laju |
|
| Back to top |
|
|
Picajzla Bijo u Belgiji

Age: 24 Gender:  Joined: 18 Jan 2004 Posts: 5841 Location: Koljem živine za AVA-u
|
Posted: Thu Dec 15, 2011 20:10 Post subject: |
|
|
joj što nevolim te "život mi je sranje odo se droksat" tipove
knjiga je oke,malo priprosto i vulgarno pisana,al ono,ajd.ipak je autobiografija
ma jebeš to,čovjek koji se okači na drogu je pička.ja kad sam sestru uhavtio kako puši travu u sobi sam morao sam sebe zagristi za usta da joj nerazbijem tu smrdljivu napušenu glavu.onda sam se skontrolirao i rekao joj da me boli kurac,da ima osamnest,neću ju ja preodgajati,ali sljedeći put kad nanjušim to govno u mojoj kući da ću ju sprčiti u bajbuk,pa neka tamo puši šta oće
ovom prilikom jebem oca i mamu svim narkomanima i dilerima
|
_________________ AntiVegetarijanskaAkcija
VIJEĆE
Oksimoron:
Mršave gotičarke
Proud to be a CROAT!!! |
|
| Back to top |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|