|
| Author |
Message |
|
HuncuT The Menace

Age: 27 Gender:  Joined: 12 Jan 2008 Posts: 3504 Location: The Blizzard Of Flames
Status: Offline
|
Posted: Thu Aug 23, 2012 8:39 Post subject: |
|
|
je, ovi zombiji s kraja druge sezone uopće ne liče na one Uruk-Haije s početka prve sezone. iako su Drugi u biti baš usporeni zombiji mrtvih ljudi, a Bijeli šetači su neljudska ledena stvorenja.
|
_________________ Proživjeli smo svašta, ostaju samo najljepše uspomene.
R.I.P. Domagoj Fak (1987-2013)
http://www.youtube.com/watch?v=egY8rUpxqcE |
|
| Back to top |
|
|
sarmer Forum member

Age: 27 Gender:  Joined: 23 Nov 2011 Posts: 1205 Location: Kvart
|
Posted: Fri Aug 24, 2012 7:56 Post subject: |
|
|
mislim na one, mnogo smo jaki, mrtvi-prokleti kralj iz prolaza kraj planine i njegovu škvadru iz povratka kralja. previše mi malo Othersi sliče na njega. A wightovi i trebaju izgledat retardirano, jer i jesu zombiji s plavim očima, načelno.
u knjizi se ne spominju nikakvi bijeli šetači, to je izmišljotina nastala u seriji da zvuči opakije. postoje drugi i zombiji. ilitiga othersi i wightovi.
|
_________________ samo sinan,nikad sejtn. |
|
| Back to top |
|
|
HuncuT The Menace

Age: 27 Gender:  Joined: 12 Jan 2008 Posts: 3504 Location: The Blizzard Of Flames
|
Posted: Fri Aug 24, 2012 11:38 Post subject: |
|
|
slično su ih napravili, da..
"Drugi" im je općeniti naziv.
Dijele se na te zombije (wights), koji su sporiji i bezumni, i na Bijele Šetače, koji upravljaju zombijima i drugim mrtvim stvorovima iz ledenih bespuća iza Zida, planiraju, brži su od ljudi.
Ima toga negdje u knjigama, ali jebeš me ako znam gdje i u kojoj knjizi (Martin svega par puta koristi naziv "bijeli šetači", bar u knjigama s hrvatskim prijevodom).
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Others
|
_________________ Proživjeli smo svašta, ostaju samo najljepše uspomene.
R.I.P. Domagoj Fak (1987-2013)
http://www.youtube.com/watch?v=egY8rUpxqcE |
|
| Back to top |
|
|
SOAD Forum member

Age: 27 Gender:  Joined: 29 May 2004 Posts: 1652 Location: Flumen Sancti Viti
|
Posted: Fri Aug 24, 2012 12:14 Post subject: |
|
|
| sarmer wrote: u knjizi se ne spominju nikakvi bijeli šetači, to je izmišljotina nastala u seriji da zvuči opakije. |
spominju se, to je samo sinonim za otherse:
| Quote: “Oh, my sweet summer child,” Old Nan said quietly, “what do you know of fear? Fear is for the winter, my little lord, when the snows fall a hundred feet deep and the ice wind comes howling out of the north. Fear is for the long night, when the sun hides its face for years at a time, and little children are born and live and die all in darkness while the direwolves grow gaunt and hungry, and the white walkers move through the woods.”
“You mean the Others,” Bran said querulously.
“The Others,” Old Nan agreed. |
nije nastalo da zvuci opakije nego zato sto su ameri retardirani pa da se ne zbune s lostom koji je isto imao otherse
|
| Back to top |
|
|
RIFF Forum member

|
Posted: Mon Aug 27, 2012 22:27 Post subject: |
|
|
imam pun kurac slika sa houndom, merynom, patuljcinom, SANSOM džejlbejt i jos nekim debilima
bio sam lanister gard u drugoj sezoni jer mi je Džefri najbolji covjek na svijetu, role model, i svaka mu cast jer prasi one gore nesposobnjakovice sa sjevera
kad se bude snimala treca sezona uzimam slobodno na poslu i opet glumim lanistera ili nekoga ko pere noge Džefriju - kralju ne samo westerosa nego cijelog svemira
a inace prica mi je onako dosadna i nategnuta, previse likova, kofol neke spletke a one scene s onom glupacom targerijenkom su mi tako jeftine i novozelandske, ono koda je nova sezona plemena. u pec sa dotrakijima
|
_________________ http://www.google.hr/ |
|
| Back to top |
|
|
sarmer Forum member

|
Posted: Tue Aug 28, 2012 8:18 Post subject: |
|
|
produkt incesta i tako izgubi glavu u ovoj sezoni, ko ga jebe.
daj se proguraj da glumiš ramsaya boltona.
|
|
| Back to top |
|
|
FallenAngel Forum member

|
|
| Back to top |
|
|
Battor Forum member

Age: 22 Gender:  Joined: 05 Dec 2008 Posts: 1075 Location: far beyond the borders, where god not dares
|
Posted: Mon Mar 04, 2013 23:43 Post subject: |
|
|
dvoumim se dal procitati prvo trecu knjigu pa onda ubiti sezonu ili odma po seriji,znam da se knjiga nit nemre opisati koliko je bolja od serije ali ko ce to sve izdrzati,jos kad spoileri krenu na 9gagu i slicnim...
|
_________________ http://www.last.fm/user/Slayer_fanatic
shotgun heavy,drinking booze all day |
|
| Back to top |
|
|
Ar-Pharazon Forum member

|
Posted: Tue Mar 05, 2013 1:02 Post subject: |
|
|
3. knjiga je definitivno najbolja i bas me zanima kako ce sve te dogadaje prikazat u seriji definitivno se isplati prvo procitat jer je stvarno napeto, radnja se jos dodatno komplicira pogotovo pred sam kraj...hehe jedva cekam
sto se spoilera tice, easy solution, don't go to 9gag 
|
_________________ Leather and spike, drunk on my bike |
|
| Back to top |
|
|
HuncuT The Menace

|
|
| Back to top |
|
|
ent_x Forum member

|
Posted: Tue Mar 05, 2013 19:32 Post subject: |
|
|
čitanje, serija previše toga razvodni i ako je prvo pogledaš neće ti toliko biti napeto čitati knjigu.
|
|
|
| Back to top |
|
|
sarmer Forum member

|
Posted: Wed Mar 13, 2013 9:27 Post subject: |
|
|
goes without saying.
|
|
| Back to top |
|
|
Nastasja Filipovna Forum member

|
Posted: Wed Mar 13, 2013 10:06 Post subject: |
|
|
| Battor wrote: dvoumim se dal procitati prvo trecu knjigu pa onda ubiti sezonu ili odma po seriji,znam da se knjiga nit nemre opisati koliko je bolja od serije ali ko ce to sve izdrzati,jos kad spoileri krenu na 9gagu i slicnim... |
obavezno prvo knjigu pa seriju. Knjige su 100 puta bolje i meni bar dočaraju sve puno kvalitetnije nego serija. Osim toga u seriju ponekad stave neke scene kojih u knjigama nema pa tako iznenade i one koji su već pročitali... Treća knjiga je zakon! Jedva čekam novu sezonu!
|
|
|
| Back to top |
|
|
sarmer Forum member

|
Posted: Wed Mar 13, 2013 13:45 Post subject: |
|
|
sve knjige su zakon. dobra je i serija, ali ne može dočarati atmosferu knjiga.
|
|
| Back to top |
|
|
FallenAngel Forum member

|
|
| Back to top |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|