|
| Author |
Message |
|
The Great Duck Forum member
Status: Offline
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 16:04 Post subject: Metal shopovi u Pragu? |
|
|
Nisam siguran baš je li ovo pravi podforum za ovo, a i ne znam baš da li zaslužuje temu, al' eto...
Uglavnom, u lipnju idem sa školom na ekskurziju u Prag, i mislim si uzeti nešto CD-ova, kad budem tamo, pa ako tko zna kakve dobre trgovine u Pragu, molim da ih navede ovdje.
Ne moraju biti baš specijalizirane za metal, samo tražim nešto što ima koliko-toliko dobru ponudu (znači ne samo uobičajene CD-ove big 4, Maidena, Priesta, Sabbatha, Motorheada i sl. što mogu lako naći), i da ima koliko-toliko niske cijene.
Ako išta pomaže, uglavnom tražim nešto starije stvari, i uglavnom slušam heavy, speed, power, thrash i prog te hard rock.
Hvala.
|
_________________ Novi vođa čovječanstva! |
|
| Back to top |
|
|
Demogorgon Forum member

Age: 33 Gender:  Joined: 08 Nov 2007 Posts: 1203 Location: Zagreb
|
|
| Back to top |
|
|
valdemar Forum member

Age: 25 Gender:  Joined: 09 May 2008 Posts: 2749 Location: Kraljevina Rama
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 16:18 Post subject: Re: Metal shopovi u Pragu? |
|
|
Ma znaš šta, u Pargu ćeš se veoma lako snać. Ima ti CD shopova na sve strane, i ja sam gore uzimo kad sam bio od Maidena do Paradise Losta. Jednostavno nećeš pogriješiti, bar za to i za pivu ne brini. 
|
|
|
| Back to top |
|
|
NecroMILFer Forum member

Age: 21 Gender:  Joined: 17 Oct 2010 Posts: 2939 Location: CAZIN - KRAJINA
|
|
| Back to top |
|
|
The Great Duck Forum member
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 17:33 Post subject: Re: Metal shopovi u Pragu? |
|
|
| valdemar wrote: Ma znaš šta, u Pargu ćeš se veoma lako snać. Ima ti CD shopova na sve strane, i ja sam gore uzimo kad sam bio od Maidena do Paradise Losta. Jednostavno nećeš pogriješiti, bar za to i za pivu ne brini. |
Hvala... Samo, Maidene i Paradise Lost mogu i kod nas naći, a zanima me kolika je dostupnost nešto slabije poznatih stvari (recimo Metal Church, Riot, Artillery, Grim Reaper, Lizzy Borden, Raven...bar ja nisam dosad našao ništa od njih ovdje, doduše, kupujem u Šibeniku, pa očekujem da je u većim gradovima nešto bolja ponuda).
I koliko se otprilike kreću cijene CD-ova tamo?
|
_________________ Novi vođa čovječanstva! |
|
| Back to top |
|
|
-Wildchild- Obscure

Age: 28 Gender:  Joined: 27 Mar 2005 Posts: 1791 Location: Rijeka
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 17:40 Post subject: |
|
|
Općenito u CD shopovima, konkretno Dallas Records u Rijeci, sve vrvi od ponude Nuclar Blast-a, Century Medie i ostalih većih izdavačkih kuća. Ako tražiš neki manje poznati bend na nekoj manjoj kući rijetko ćeš ga naći kod nas u CD shopovima, stoga ako imaš mogućnost pravac ebay ili neki online shop. O cijenama kod nas da ne govorimo...
|
_________________ Langt...der borte i morket
Jon Nödtveidt 1975-2006,
Quorthon 1966-2004
"Ovdje cvjećarnica! Želite li poljsko cvijeće uberite ga sami! Želite li krizanteme, pođite na groblje, tamo ih ima dovoljno!" |
|
| Back to top |
|
|
valdemar Forum member

Age: 25 Gender:  Joined: 09 May 2008 Posts: 2749 Location: Kraljevina Rama
|
Posted: Sun Apr 15, 2012 18:53 Post subject: Re: Metal shopovi u Pragu? |
|
|
The Great Duck wrote: | valdemar wrote: Ma znaš šta, u Pargu ćeš se veoma lako snać. Ima ti CD shopova na sve strane, i ja sam gore uzimo kad sam bio od Maidena do Paradise Losta. Jednostavno nećeš pogriješiti, bar za to i za pivu ne brini. |
Hvala... Samo, Maidene i Paradise Lost mogu i kod nas naći, a zanima me kolika je dostupnost nešto slabije poznatih stvari (recimo Metal Church, Riot, Artillery, Grim Reaper, Lizzy Borden, Raven...bar ja nisam dosad našao ništa od njih ovdje, doduše, kupujem u Šibeniku, pa očekujem da je u većim gradovima nešto bolja ponuda).
I koliko se otprilike kreću cijene CD-ova tamo? |
Ja sam kupovao za maksimalno 10ak€. Bio sam 2005. gore, predobar grad.
|
|
|
| Back to top |
|
|
hallowed Forum member

|
Posted: Mon Apr 16, 2012 10:56 Post subject: |
|
|
Preporučujem Bontonland na početku Vaclavskih namesti. Nema što nema. CD-i, DVD-i, majice. Cijene OK.
I second hand CD BAZAR u Krakovskoj ulici što je 500 metara od ovoga gore samo na drugom kraju Vaclavovog trga gdje je ulaz u Krakovsku.
http://www.cdkrakovska.cz/
|
_________________ ...why have a civilization anymore if we no longer are interested in being civilized? |
|
| Back to top |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|