Forum
¤  Cmar-net.org Forum Index
¤  View posts since last visit
¤  View your posts
¤  View unanswered posts
Cmar-net.org
Prvi hrvatski metal e-zine
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Metal shopovi u Pragu?

Post new topic   Reply to topic    Cmar-net.org Forum Index -> Metal View previous topic :: View next topic  
Metal shopovi u Pragu?
Author Message
The Great Duck
Forum member

Status: Offline

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 16:04    Post subject: Metal shopovi u Pragu? Reply with quote

Nisam siguran baš je li ovo pravi podforum za ovo, a i ne znam baš da li zaslužuje temu, al' eto...
Uglavnom, u lipnju idem sa školom na ekskurziju u Prag, i mislim si uzeti nešto CD-ova, kad budem tamo, pa ako tko zna kakve dobre trgovine u Pragu, molim da ih navede ovdje.
Ne moraju biti baš specijalizirane za metal, samo tražim nešto što ima koliko-toliko dobru ponudu (znači ne samo uobičajene CD-ove big 4, Maidena, Priesta, Sabbatha, Motorheada i sl. što mogu lako naći), i da ima koliko-toliko niske cijene.
Ako išta pomaže, uglavnom tražim nešto starije stvari, i uglavnom slušam heavy, speed, power, thrash i prog te hard rock.
Hvala.

Forum member

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 16:16    Post subject: Reply with quote

Možda ti ovo pomogne

http://prague-stay.com/lifestyle/category/12-shopping-in-prague/141-record-and-cd-shops/

This time I'm gonna bite
Back to top View user's profile Send private message
valdemar
Forum member

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 16:18    Post subject: Re: Metal shopovi u Pragu? Reply with quote

Ma znaš šta, u Pargu ćeš se veoma lako snać. Ima ti CD shopova na sve strane, i ja sam gore uzimo kad sam bio od Maidena do Paradise Losta. Jednostavno nećeš pogriješiti, bar za to i za pivu ne brini. Very Happy

Back to top View user's profile Send private message Yahoo Messenger
NecroMILFer
Forum member

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 17:01    Post subject: Reply with quote

Isao kolega, Ratlesnake shop pronadji i imas sve oriĐinale Wink

schebo wrote:

Milf ajd ne seri, al stvarno. ti si zadnja osoba koja može tu dat neki komentar tipa to za antu pavelića.
Ili ste vi još preponosni na onog četnika Dražu pa će još malo postat narodni heroj?

Back to top View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
The Great Duck
Forum member

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 17:33    Post subject: Re: Metal shopovi u Pragu? Reply with quote

valdemar wrote:

Ma znaš šta, u Pargu ćeš se veoma lako snać. Ima ti CD shopova na sve strane, i ja sam gore uzimo kad sam bio od Maidena do Paradise Losta. Jednostavno nećeš pogriješiti, bar za to i za pivu ne brini. Very Happy

Hvala... Samo, Maidene i Paradise Lost mogu i kod nas naći, a zanima me kolika je dostupnost nešto slabije poznatih stvari (recimo Metal Church, Riot, Artillery, Grim Reaper, Lizzy Borden, Raven...bar ja nisam dosad našao ništa od njih ovdje, doduše, kupujem u Šibeniku, pa očekujem da je u većim gradovima nešto bolja ponuda).

I koliko se otprilike kreću cijene CD-ova tamo?

Obscure

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 17:40    Post subject: Reply with quote

Općenito u CD shopovima, konkretno Dallas Records u Rijeci, sve vrvi od ponude Nuclar Blast-a, Century Medie i ostalih većih izdavačkih kuća. Ako tražiš neki manje poznati bend na nekoj manjoj kući rijetko ćeš ga naći kod nas u CD shopovima, stoga ako imaš mogućnost pravac ebay ili neki online shop. O cijenama kod nas da ne govorimo...

"Ovdje cvjećarnica! Želite li poljsko cvijeće uberite ga sami! Želite li krizanteme, pođite na groblje, tamo ih ima dovoljno!"
Back to top View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger ICQ Number
valdemar
Forum member

PostPosted: Sun Apr 15, 2012 18:53    Post subject: Re: Metal shopovi u Pragu? Reply with quote

The Great Duck wrote:

valdemar wrote:

Hvala... Samo, Maidene i Paradise Lost mogu i kod nas naći, a zanima me kolika je dostupnost nešto slabije poznatih stvari (recimo Metal Church, Riot, Artillery, Grim Reaper, Lizzy Borden, Raven...bar ja nisam dosad našao ništa od njih ovdje, doduše, kupujem u Šibeniku, pa očekujem da je u većim gradovima nešto bolja ponuda).

I koliko se otprilike kreću cijene CD-ova tamo?

Ja sam kupovao za maksimalno 10ak€. Bio sam 2005. gore, predobar grad.

Back to top View user's profile Send private message Yahoo Messenger
hallowed
Forum member

PostPosted: Mon Apr 16, 2012 10:56    Post subject: Reply with quote

Preporučujem Bontonland na početku Vaclavskih namesti. Nema što nema. CD-i, DVD-i, majice. Cijene OK.

I second hand CD BAZAR u Krakovskoj ulici što je 500 metara od ovoga gore samo na drugom kraju Vaclavovog trga gdje je ulaz u Krakovsku.

http://www.cdkrakovska.cz/

Post new topic   Reply to topic

Share |
   Cmar-net.org Forum Index -> Metal All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Galaxian Theme 1.0.2 by Twisted Galaxy