|
|
MANNTRA - objavili prvi video i single |
|
| Author |
Message |
|
Zbane Forum member

Age: 26 Gender:  Joined: 23 Sep 2003 Posts: 6954 Location: Rifčuga
Status: Offline
|
|
| Back to top |
|
|
Nervozni Postar Forum member

|
Posted: Thu Mar 29, 2012 0:57 Post subject: |
|
|
| priestfan wrote:
@Nervozni Postar - tvoje znanje uopće nije upitno i imaš neke projekte koje si predstavljao na ovom forumu, a neke od njih znam i prije toga i poštujem, ali nije valjda da ti se ovo sviđa?
Kvaliteta zvuka malo na stranu, al ... i sad ono što je Zbane napisao. |
Ma nije uopce bitno da li se meni svidja ili ne, nego trud koji je ulozen u to i razina profesionalnosti. Ne igra ulogu jel ovo metal, alternativa, hip hop, estrada, nego odluka pojedinca koji se odluci ozbiljno baviti glazbom da se time ozbiljno bavi (sto ukljucuje sve ono sto sam naveo u gornjem postu, od ideje preko realizacije do promocije). Danas snimiti demo vise nije dovoljno, vec moras imati hiperproducirani uradak, izaranziran na picinu dlaku i prezentiran siroj javnosti da pogodi ukus sire publike. Opet, nema veze jel u pitanju bilo koji glazbeni pravac, nego kolicina profesionalnosti, da plasiras svoj uradak kao proizvod i iz njega pokusas s vremenom napraviti brend. Naravno, uvijek ce se naci "oni koji nesto mogu napraviti bolje". Super. Tko tvrdi da moze napraviti nesto bolje od onoga sto kritizira neka ponudi to bolje i plasira to na nacin na koji je plasiran proizvod koji kritizira. Treba postovati trud ulozen u ovakve stvari i tek onda kritizirati. Na taj naci ce se s vremenom suzbiti ova domaca tjeskoba gdje su svi zacahureni u sebe i s figom u dzepu gledaju na tudji rad. Nalazimo se u slicnoj situaciji u kojoj su se nalazili slovenski bandovi prije kojih 12 godina (da, tolko kaskamo), dok Noctiferia nije dosla sa death metal spotom na prvo mjesto najgledanije glazbene emisije. Nakon njih Prospect koji se probio van granica drzave te masa bandova koji su jednostavno navalili na televiziju. Dakle, netko treba probiti led, da domaci hevi/goth/doom/blek/det/paver/prog/indastijal i ini bandovi dodju na tv. A iznenadio bi se koliko spotova kod nas ima koji bi se mogli pustati u komercijalnim i velikim emisijama - na preste dvije ruke se ne mogu nabrojati. Dakle, da rezimiram...Da sam cuo ovu pjesmu ko pjesmu, ne bi gledao na to kao na pokušaj probijanja na domacu mainstream scenu. No popraceno dobro uredjenim spotom i dobrom produkcijom, to je vec, sa komercijalne i profesionalne strane, nesto drugo. Da se ne vrtim u krug.
|
_________________ Neon Eyes / Celestial Prophecy And Sacred Serenity - official page
Vision Rock Metal |
|
| Back to top |
|
|
Nervozni Postar Forum member

|
|
| Back to top |
|
|
Mann Forum member
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 7:44 Post subject: |
|
|
Momci hvala vam na kritikama i pohvalama!
Voli vas
MANNTRA
|
_________________ www.manntra.hr |
|
| Back to top |
|
|
priestfan Forum member

Age: 24 Gender:  Joined: 08 May 2008 Posts: 1831 Location: Zaprešić
|
Posted: Thu Mar 29, 2012 9:13 Post subject: |
|
|
Omega lithium mi je zanimljiviji, al dobro...Sretno Manntri.
|
_________________ samo ne daj nikome da sazna
da sam tebi bio kazna
da sam tebi bio samo sve najgore |
|
| Back to top |
|
|
Kariot Forum member
|
Posted: Fri Jun 01, 2012 12:43 Post subject: |
|
|
No eto, uoči njihovog zadnjeg najavljenog koncerta u Sl. Brodu, mogu reći da sam čak 2 puta bio na koncertima (Rijeka - Antiporin i Umag - bikeri)
Dečki su glasni i žešći nego što to ove 2 pjesme na jubitou daju naslutiti, tako da sam sve u svemu zaintrigiran. Neke najave su bile i da će još jedan spot i album krajem ljeta valjda, pa ćemo onda vidjeti cijelu sliku.
Uglavnom, zanimljivo, gdje god se okrenem naletim na njih, od tv-a, radija, interneta, očigledno im promocija ne šteka. I svi su zapeli za taj bunar
Jedino se pitam tko je taj drugi gitarist kojeg nema nigdje i što je sa njime?
|
|
|
| Back to top |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|