Age: 20 Gender: Joined: 18 Nov 2008 Posts: 1558 Location: Zagreb
Status: Offline
Posted: Tue Jul 03, 2012 12:04 Post subject: United Bands Vs. Crowd - Live Report
"Već duže najavljivani nastup bendova iz United Bands Vs. Crowd projekta napokon je nastupio i u Zagrebu. Nije bilo za očekivati da će u ovo vrijeme godine koncert poput ovoga uistinu i uspjeti. Ali dokazalo se potpuno suprotno. Zagrebački Glavni Kolodvor su polagano počeli "okupirati" metalci i to već u 19 sati. Alkohol je u ovom slučaju bio neizbježan - po običaju. Ispred samog kluba Željezničar već su se okupili ljudi, ipak je svima u interesu da se popije kupljeno na vrijeme. Vrata kluba otvorila su se u 20 sati, ali većina ekipe ulazi netom prije nastupa prvog benda u 22 sata. Nakon prijašnjih 7 odlično odrađenih koncerata UBVSC ekipe, posljednji nastup ove sezone morao je biti poseban."
ne mislim niš loše o Bravementu, gledao sam bar 12 njihovih nastupa / koncerata, ali opis njihova nastupa i ono s new age metalom i kako to odgovara svijetu jer kao odgovara zagrebačkoj publici...jebeni .
_________________ samo ne daj nikome da sazna
da sam tebi bio kazna
da sam tebi bio samo sve najgore
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum