Forum
¤  Cmar-net.org Forum Index
¤  View posts since last visit
¤  View your posts
¤  View unanswered posts
Cmar-net.org
Prvi hrvatski metal e-zine
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

United Bands Vs. Crowd - Live Report

Post new topic   Reply to topic    Cmar-net.org Forum Index -> Vijesti View previous topic :: View next topic  
Author Message
Zub
Villain

Status: Offline

PostPosted: Tue Jul 03, 2012 12:04    Post subject: United Bands Vs. Crowd - Live Report Reply with quote

"Već duže najavljivani nastup bendova iz United Bands Vs. Crowd projekta napokon je nastupio i u Zagrebu. Nije bilo za očekivati da će u ovo vrijeme godine koncert poput ovoga uistinu i uspjeti. Ali dokazalo se potpuno suprotno. Zagrebački Glavni Kolodvor su polagano počeli "okupirati" metalci i to već u 19 sati. Alkohol je u ovom slučaju bio neizbježan - po običaju. Ispred samog kluba Željezničar već su se okupili ljudi, ipak je svima u interesu da se popije kupljeno na vrijeme. Vrata kluba otvorila su se u 20 sati, ali većina ekipe ulazi netom prije nastupa prvog benda u 22 sata. Nakon prijašnjih 7 odlično odrađenih koncerata UBVSC ekipe, posljednji nastup ove sezone morao je biti poseban."

priestfan
Forum member

Status: Offline

PostPosted: Tue Jul 03, 2012 13:15    Post subject: Reply with quote

ne mislim niš loše o Bravementu, gledao sam bar 12 njihovih nastupa / koncerata, ali opis njihova nastupa i ono s new age metalom i kako to odgovara svijetu jer kao odgovara zagrebačkoj publici...jebeni Laughing .

Back to top View user's profile Send private message MSN Messenger

Post new topic   Reply to topic

Share |
   Cmar-net.org Forum Index -> Vijesti All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Galaxian Theme 1.0.2 by Twisted Galaxy