|
|
Brit Floyd - greatest Pink Floyd show 8.11. @ Dom Sportova |
|
| Author |
Message |
|
tomi Forum member

Status: Offline
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 9:26 Post subject: Brit Floyd - greatest Pink Floyd show 8.11. @ Dom Sportova |
|
|
NAJVEČI I NAJBOLJI SVJETSKI PINK FLOYD TRIBUTE SHOW, BRIT FLOYD DOLAZI 8. STUDENOG U ZAGREB
Največi i najbolji svjetski Pink Floyd tribute show, Brit Floyd dolazi u sklopu svoje svjetske turneje „A Foot in The Door World Tour 2012“ u četvrtak 8. studenog u zagrebačku dvoranu Doma Sportova.
Brit Floyd su 2010. godine u Liverpoolu osnovali Chas Cole, voditelj agencije CMP Entertainment i Damian Darlington, gitarist i glazbeni direktor Brit Floyda (koji je imao čast svirati Davidu Gilmoureu na proslavi njegovog 50. rođendana 1996. u Londonu).
Brit Floyd je proglašen za najbolji i najautentičniji Pink Floyd tribute show od strane glazbenih kritičara koji su ih proglasili za pravu reinkarnaciju Pink Floyda i za najbolji tribute show opčenito.
S obzirom da Pink Floyd vjerojatno više neće ići na turneju, ćemo moći vidjeti najbolju moguću kopiju Pink Floyda jer su se Brit Floyd potrudili skinut svaki detalj u zvukovnom spektru, pa da ako na koncertu zatvorite oči vjerojatno neečte primjetit razliku između Brit Floyda i Pink Floyda.
Turneja „A Foot in The Door World Tour 2012“ je posvečena posljednjem „best of“ albumu Pink Floyda „A Foot In The Door“ (EMI / Dallas Records) dok je vizualno koncipirana na posljednjoj turneji Pink Floyda „Division Bell Tour“ iz 1994. (često nazivana „Pulse“ zbog istoimenog albuma i DVD-a) uključujući identičnu rasvjetu i video projekcije za svaku pjesmu. Na samom koncertu koji traje više od dva sata Brit Floyd izvode večinu hitova iz svih razdoblja Pink Floyda pa tako i sa najpopularnijeg, dvadestitri puta platinastog albuma, „The Wall“.
Brit Floyd su do sada na svakom koncertu oduševili publiku pa i onu u Royal Albert Hallu u Londonu kao i više od dvijestopedesttisuća ljudi na prošlogodišnjoj turneji, svojom izvedbom i set listom koja može zadovoljiti i največe fanove Pink Floyda. Set lista nije sastavljena na temelju “greatest hits“ već na „best of“-u kako bi je sastavili največi fanovi Floyda. Tako su tu pored klasika „Shine On Crazy Diamond“, „Wish You Were Here“, „Another Brick In The Wall“, „Money“, „Time“, „Comfortably Numb“, „Learning To Fly“, „High Hopes“, „Echoes“ (u originalnoj 23 minutnoj verziji), „One Of These Days“,... i „Have A Cigar“, "Vera", "Fletcher Memorial Home", „Is There Anybody Out There?“, „Pigs“,....pa čak i Syd Barrettova „See Emily Play“.
Kao poseban poklon će svaki posjetitelj na ovoj turneji, sa kupljenom ulaznicom, pri ulasku u dvoranu od Brit Floyda dobiti njihov promo DVD na kojem se nalazi snimak njihovog koncerta.
Pogledajte snimku koncerta na youtube
Dio 1.
http://www.youtube.com/watch?v=PqF14IhZR00
Dio 2.
http://www.youtube.com/watch?v=OAx6sPgoW0g&feature=relmfu
Koncert će se održati u četvrtak 8. studenog u zagrebačkoj dvorani Dom Sportova s početkom u 20 sati. Cijena ulaznica će iznositi za parter 160 kn do 1. listopada, 180 kn od 2. listopada i 200 kn na ulazu, za tribine 190 kn do 1. listopada, 210 kn od 2. listopada i 230 kn na ulazu.
Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 22, Maldoror – Lopašićeva 3, Octopus – Gundulićeva 37, Punkt 13 – Ilica 14, Dancing – Dallas – Tkalčićeva 7, Bear – Gundulićeva 7, Kloto – Masarykova 14. Dallas Music Shopovi u Zadru, Splitu, Rijeci, Šibeniku. Eventim sistem – www.eventim.hr
Ulaznice se također mogu rezervirati preko e-mail adrese rezervacije@twilight-mag.net. Za rezervaciju je potrebno napisati ime i prezime, vrstu ulaznice koju želite rezervirati tj, „parter“ ili „tribine“, broj ulaznica (moguće maksimalno dvije ulaznice na jedno ime) i Brit Floyd pod subject e-maila. Cijena ulaznica rezervacia je regularna pretprodajna cijena.
Last edited by tomi on Wed Jul 25, 2012 18:51; edited 1 time in total |
|
|
| Back to top |
|
|
Mr. Wrong Forum member

|
Posted: Wed Jul 25, 2012 10:26 Post subject: |
|
|
daj jebote plati nekom srednjoškolcu 50 kuna da ti lektorira te najave, ovo je baš sramota za kompletnu promotersku struku. 
|
_________________ I try to talk to girls and I keep thinking of World War III! |
|
| Back to top |
|
|
Mike Forum member

Age: 25 Gender:  Joined: 27 Mar 2005 Posts: 6423 Location: Arena Of Pleasure
|
|
| Back to top |
 |
|
Mr. Wrong Forum member

|
Posted: Wed Jul 25, 2012 12:34 Post subject: |
|
|
ne znam što bih rekao nekom tko misli da nije bitno najavu za koncert za 5 tisuća ljudi, po cijeni od 200 kuna po ulaznici, napisati kvalitetnije nego bi to učinio učenik četvrtoga razreda osnovne škole. stvarno ne znam. ono, rock on, buraz, bitno da je pivice i zajebaje!
|
_________________ I try to talk to girls and I keep thinking of World War III! |
|
| Back to top |
|
|
Mike Forum member

Age: 25 Gender:  Joined: 27 Mar 2005 Posts: 6423 Location: Arena Of Pleasure
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 12:49 Post subject: |
|
|
čekaj šta ti nije jasno?? ovo što piše najveČi a ne najveĆi ili?? ja sam skužio cijeli tekst normalno..
|
_________________ Be careful what you wish for 'cause it may come true..
http://www.last.fm/user/BarbaGrom |
|
| Back to top |
 |
|
Pakaa Forum member

Age: 22 Gender:  Joined: 09 Apr 2006 Posts: 2722 Location: Podgora (Zagreb trenutno)
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 13:02 Post subject: |
|
|
Svugdi di triba bit ć piše č + "te n više od dvijestopedesttisuća ljudi" i još gluposti... Ako se sve radi profesionalno, mogu onda napisat i najavu profesionalno, jer ovo stvarno tragično izgleda.
|
_________________ - - - Kocka Graphics - - -
Album artwork, flyeri, plakati za koncerte, bilo šta vezano za vizualnu stranu benda
Kocka Graphics službena stranica |
|
| Back to top |
|
|
King Of Coke Forum member

|
|
| Back to top |
|
|
tomi Forum member

|
Posted: Wed Jul 25, 2012 18:52 Post subject: |
|
|
| Mr. Wrong wrote: daj jebote plati nekom srednjoškolcu 50 kuna da ti lektorira te najave, ovo je baš sramota za kompletnu promotersku struku. :roll: |
Ajde kad si već tako pametan, umjesto da vrijeđaš, (jebeš ga ja sam glupi
Slovenaci i pio sam s punkerima u parku dok si ti štrebao) pokaži to na djelu i lektoriraj najavu.
|
|
|
| Back to top |
|
|
Ašow, the Aucropsy 1234

Gender:  Joined: 06 Jun 2005 Posts: 13225 Location: Beating up hippies for their drugs.
|
|
| Back to top |
|
|
Pavao Forum member

Gender:  Joined: 17 Jan 2004 Posts: 2927 Location: North Lorien,Middle-Earth.
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 20:59 Post subject: |
|
|
| Mr. Wrong wrote: ne znam što bih rekao nekom tko misli da nije bitno najavu za koncert za 5 tisuća ljudi, po cijeni od 200 kuna po ulaznici, napisati kvalitetnije nego bi to učinio učenik četvrtoga razreda osnovne škole. stvarno ne znam. ono, rock on, buraz, bitno da je pivice i zajebaje! |
Interpunkcija ti je na razini.
Opusti se, čovječe...
|
_________________ Oh ,Jesus,with your love,I´ĺl never be a lonely spirit! |
|
| Back to top |
|
|
Zbane Forum member

Age: 26 Gender:  Joined: 23 Sep 2003 Posts: 6979 Location: Rifčuga
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 22:51 Post subject: |
|
|
King Of Coke wrote: | Mr. Wrong wrote: daj jebote plati nekom srednjoškolcu 50 kuna da ti lektorira te najave, ovo je baš sramota za kompletnu promotersku struku. |
Potpis. |
+1
|
_________________ PSYCH PSYCH xD
DopesmokingHimalayanNecromantia
| VitaminX wrote: osjećam se ko palačinka , toliko sam faking ukusan |
|
|
| Back to top |
|
|
spiritfall Forum member

Age: 24 Gender:  Joined: 25 Jul 2006 Posts: 187 Location: Rijeka
|
Posted: Thu Jul 26, 2012 0:29 Post subject: |
|
|
lol 160 kuna za tribute bend...moš si mislit
|
|
|
| Back to top |
|
|
tomi Forum member

|
Posted: Thu Jul 26, 2012 15:59 Post subject: |
|
|
| spiritfall wrote: lol 160 kuna za tribute bend...moš si mislit |
Svatko ima pravo na svoje mišljenje ali mislim da nisi u pravu jer ako znaš koliko košta cijela produkcija koncerta, te koliko nam od cijelokupnog prihoda otme država i zamp, je ovo vrlo povoljna cijena. Također tvrdim da ovaj show vrijedi svake kune u što će se uvijeriti svatko tko će doći jer se radi o vrhunskoj produkciji i bendu sa kojim se ne mogu uspoređivat ostali tribute bandovi već je to doslovno na nivou pravih Pink Floyd.
|
|
|
| Back to top |
|
|
*Wratchild* Forum member

|
Posted: Thu Jul 26, 2012 17:29 Post subject: |
|
|
@tomi: upravo tako
Kada je u pitanju najbolji svijetski tribute to pink floyd, to se ne propušta i cijena za mene ne igra nikakvu ulogu jer ovo nije nekakav klubski guns n roses cover band za 30 kn u Močvari već svjetski priznati sastav koji prezentira jednu od najvećih svijetskih glazbenih institucija, povijest i lektiru glazbene edukacije.
U jedno sam siguran: Isplati se svaki cent.
|
|
|
Gojo Forum member

Age: 25 Gender:  Joined: 11 Dec 2004 Posts: 586 Location: Rijeka
|
|
| Back to top |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|
|